top of page

BioBased Factory zoekt Ondernemende Bedrijfsleider

Ben jij klaar om deel uit te maken van een revolutie in duurzame (bouw)materialen? De BioBased Factory, door de KvK uitverkozen tot het meest innovatieve bedrijf van de provincie Utrecht, zoekt een gedreven en ondernemende Bedrijfsleider om ons team te versterken!


Over ons Bij de BioBased Factory werken we de regionaal door onze BouwBoeren geteelde biobased gewassen op naar hoogwaardige halffabrikaten voor de bouw, industrie en logistiek. Als start-up staan we aan de vooravond van een opwindende reis vol groei en mogelijkheden.


Jouw rol Als Ondernemende Bedrijfsleider ben jij de drijvende kracht achter onze missie. Je bent praktisch ingesteld en hebt affiniteit met het opzetten van bedrijfsprocessen. Jouw taken zijn zowel veelzijdig als uitdagend. Van het hands-on begeleiden van de verwerking van de biobased gewassen en het mede vormgeven van de strategie tot het monitoren en bijsturen van financiële resultaten. En van het leggen van nieuwe contacten en duurzame relaties tot het geven van presentaties. Wij garanderen je één ding: geen dag zal hetzelfde zijn.


Wat wij zoeken

  • Een ondernemende geest met een passie voor innovatie en duurzame producten.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.

  • Een commerciële mindset die kansen ziet en benut.

  • Pro-actieve houding en geen moeite met zelfstandig werken.

  • Ervaring in de producerende en/ of logistieke sector is een pré.

 

Wat wij bieden

  • Een enthousiaste start-up omgeving waar jouw ideeën worden gehoord en gewaardeerd.

  • De mogelijkheid om een zelfwerkend team op te bouwen en te leiden.

  • Een veelzijdige en uitdagende functie met flexibele uren (32 tot 40 uur per week).

  • Een fijn salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

 

Locatie Ons hoofdkantoor is gevestigd binnen de gemeente Houten (Utrecht.) Solliciteer nu Ben jij klaar om jouw stempel te drukken op de toekomst van duurzame (bouw)materialen? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@biobasedfactory.com. Voor meer info kan je contact opnemen met Luc de Wit (co-founder) op 030 - 76 000 29. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te bouwen aan een wereld waarbij we schaalbaar IMPACT maken!

Over ons De BioBased Factory is een samenwerking van vier gepassioneerde ondernemers die werkelijke duurzame impact willen maken door simpelweg te doen. Het betreffen Patrick Willemse (Willemse Technical Solutions), Andries Vlot (TSN Groen), Wout de Wit (De Wit architecten) en Luc de Wit (Vidès circulaire herontwikkeling). Los van elkaar was iedere ondernemer voor zichzelf al enkele jaren bezig om de toepassing van biobased materialen voor zijn eigen bedrijf te onderzoeken. Na een eerste kennismaking in augustus 2022 waren de vier ondernemers er in nog geen uur uit: ze besloten de krachten te bundelen en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Samen vormen ze de gehele biobased keten. Van aanvoer tot verwerking en van verwerking tot aan de afzet. De BioBased Factory is op 24 april 2023 opgericht en gaat haar eerste halffabricaten medio 2024 produceren.


Comentários


bottom of page